ЗА НАС

Ние Ви предлагаме да направите своята къща или апартамент свой дом! Нашето предложение към Вас е безплатен дизайн на мебелите и проектиране на обзавеждането според предпочитанията Ви! Направете мечтите за своя дом реалност! Ние ще Ви бъдем полезни.

Компютърен дизайн на Вашите проекти – без допълнително заплащане! Пожелайте да видите своя дом, както изглежда в мечтите Ви! 

Основна дейност:


 

  Проектиране и производство на мебели.

  • Безплатна консултация с проектант.
  • Безплатно посещение на място и вземане на размери.
  • Безплатна изработка на 3D проект.
  • Безплатен транспорт /за Ямбол/
  • Безплатен монтаж.
  • Безплатен монтаж на доставени от нас електроуреди и механизми.

А благодарение на партньорството ни с подбрани фирми, можем да съдействаме както с имплементирането на изделия от камък и стъкло в проекта на жилището Ви, така и с ел. и ВиК услуги, при нужда.

Стартирайки дейността си през 2009 г., фирмата е реализирала стотици обекти както в гр. Ямбол и региона, така и в навсякъде в страната и е извоювала мястото си на пазара. Клиенти са ни както физически лица, така и бизнеси, като сред някои от по-големите ни клиенти са имена като Yazaki Bulgaria, АВС Инженеринг,

 

Нашето желание е да съобразим мебелите с жилището и желанията на клиента и подчинявайки се на максимата, че невъзможни неща няма, да постигнем този уют и топлина във вашия дом, за който бихте казали –  това е идеалният вариант на моето жилище!

Като дистрибутор и партньор на световноизвестни фирми  от мебелната индустрия и леката промишленост /виж партньори/,   ние Ви предлагаме обзавеждане до ключ с материали, механизми и уреди от последно поколение, а единственият ангажимент, който очакваме от вас е да изберете варианта, който ви харесва най-много.

За ваше улеснение работим и с TBI Bank, както и с банка ДСК, за да Ви осигурим възможност за разсрочено изплащане.